Monday, May 23, 2022

Kocka7 220523-UNR

https://ift.tt/aRLu7JV
  • A Fall Guys június 21-én elhagyja a Steamet és átköltözik az Epic Store-ba, ahol exkluzív free2play formára alakul át. A Steamen vásárolt példányok továbbra is játszhatók maradnak, de újként már nem lehet beszerezni ott, és a Steam Decken sem lesz futtatható többé.

  • Az elég sikeres Dying Light játékokat fejlesztő, lengyel hátterű Techland új, egyelőre cím nélküli, nyílt világú fantasy akció-szerepjátékához toboroz új munkatársakat. A projekthez már több, a kategóriában is elismert játékokon dolgozó vezetőt sikerült elcsábítaniuk, többek között a szintén lengyel CD Projekt Red-től is.

  • A hivatalos Cowboy Bebop szerepjáték playtest változata már elérhető a DTRPG-n (ingyen).

  • Nahát, a Windows XP még mindig él. Ja, nem, ez egy XFCE4-re faragott téma a ragaszkodók megtévesztésére és áttérítésére linuxra. :)

  • Kisebb biztonsági incidens történt a DTRPG-nél: a felhasználói adatok - elvileg - nem voltak veszélyben, de valaki hozzáfért a termékek árazásához és több kiadványt is rövid időre 0 dollárra tudott átírni. Az OneBookShelf (a digitális DriveThru-oldalak mögött álló cég) kivizsgáltatja az esetet, és ígéretük szerint kompenzálja majd a kárt szenvedett eladók veszteségét.

  • Norman Reedus egy interjúban ismét elpöttyintette, hogy folynak a Death Stranding 2 munkálatai, és hogy ő is részt vesz ezekben, mire Hideo Kojima üzent neki egy rejtélyes, de talán a pletykákat így is megerősítő tweettel.

Gyorsértékelések:

  • Love Death + Robots s3: Jó volt, jobb, mint a 2. szezon. Kilenc rész, egyedül csak a hatodikat (Swarm) éreztem gyengének, annak kb. se füle, se farka nem volt. A legjobb szerintem a második (Bad Traveling), a negyedik (Night of the Mini Dead), a hetedik (Mason's Rats), és az utolsó (Jibaro) volt. A Jibaro nem tiszta animáció, alapvetően élőszereplős, de eszméletlen jól meg van csinálva, olyan, mint egy alternatív konkvisztádor-érabeli őrült opera. Összességében az egész szezonra adok egy erős 8/10-et, biztos meg fogom még nézni párszor.
https://ift.tt/HiZaSt4 Tuned For Everything Norman We Don't Mess Around when it comes to things pertaining to the man.

No comments:

Post a Comment